Få et uforpligtende tilbud

Uanset om du skal have lavet et mindre eller større asfaltarbejde, så kan Arkil hjælpe dig.

Arkil kan hjælpe med alle typer af asfaltopgaver:

  • Opkørselsramper
  • Lapning af huller
  • Reparation af revner
  • Helt ny asfalt
  • Nye veje og pladser
  • Specialbelægninger
  • Asfalt til landbrug


Vil du have et uforpligtende tilbud kontakt vores afdeling i Aarhus, Skive, Vojens eller Næstved.    

Reparation af revner

Revner i vejen skal repareres, så vand ikke kan trænge ind i belægningen og med tiden nedbryde den. Vi kan hjælpe dig med reparation af revner i asfalten – en lille opgave af stor betydning.

Huller i asfalten

Huller i asfalten er generende for både cyklister og bilister og skadelig for asfaltens levetid. Arkil kan udbedre skaden, så asfalten kan holde længere, og trafikken igen kan køre glat.

Asfaltsrampe

Skal du have lavet en opkørselsrampe til din ejendom, eller trænger din eksisterende rampe til ny asfalt? Vi kan hjælpe dig, både med små opkørselsramper til indkørslen eller større asfaltramper til parkeringspladsen, oplagspladsen, garagen mm.

Asfaltering af veje og pladser

Vi udfører asfaltering af både veje og pladser, der trænger til at få fornyet belægningen med et nyt slidlag. Hvis også de nederste lag af belægning trænger til at blive udskiftet, kan vi også klare det.

Helt ny asfalt

Skal du etablere en ny sti, en ny vej eller en ny plads, så tag fat i os. Vi lægger helt ny asfalt på stier, veje og pladser, og vi giver dig også gode råd til, hvordan du kan vedligeholde den nye asfalt fremover. 

 

Tilbage til ASFALT I AARHUS 

Specialbelægning

Arkil er leveringsdygtig i forskellige specialbelægninger, der er ideelle til brug i industrihaller, på lastvognsramper, ved tankpladser og på parkeringsdæk. Vi hjælper med at finde den specialbelægning, der passer til dit behov.

Læs mere 

Fræsning af gammel asfalt

Skal den gamle asfalt fjernes, kan vi udføre flere typer af fræsning. Afhængig af hvor meget asfalt, der skal fræses, kan vi udføre planfræsning, rillefræsning, demarkering, gennemfræsning og trapperfræsning. Læs mere om asfaltfræsning i folderen herunder.   

Download folder

Landbrug og industri

​I landbruget og industrien er der ofte brug for at få udført asfaltopgaver både i forbindelse med nybyggerier, udvidelser samt renoveringer.

Vi løser både asfaltopgaver på store pladser, i industrihaller, veje op til gårde og industri,  ensilagepladser, forsegling af siloelementer samt på små og store pladser af enhver art.

GRØN ASFALT MED BSM-TEKNOLOGIEN

Er du ressourcebevidst og går du ind for mindre CO2 og mere genbrug?

Med BSM-teknologien (Bitumen stabiliseret materiale)  giver vi nyt liv til nedslidte veje med 100 % genbrug af asfalten, mindst 90 % reduktion af CO2 udledning og hurtigere ibrugtagning for bilisterne. 

Læs mere om BSM

Kontakt Arkil

Find din afdeling eller kontaktperson her.

Arkil Holding A/S | Søndergård Alle 4 | 6500 Vojens | +45 73 22 50 50 | arkil@arkil.dk