asfalt i aarhus

Arkil Asfalt kan hjælpe med alle typer af asfaltopgaver – både i Aarhus og i hele Østjylland. 

Vi reparerer asfaltbelægninger og lægger ny asfalt for netop dig. Uanset om du er en privatkunde eller en grundejerforening med en mindre asfaltopgave, eller om du er en erhvervskunde eller offentlig virksomhed, der skal have udført en større asfaltopgave.   

Vi arbejder både i baggårde, på villaveje og motorveje, og vi tager gerne en snak med dig om, hvordan vi bedst løser din asfaltopgave.

Giv os et kald på 86 28 30 55 eller send os en mail – så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud.  

Kontakt os

Vi dækker hele Østjylland

Arkil kan nemt og hurtigt levere asfalt, maskiner og mandskab til opgaver i hele Østjylland. 

Vi har en asfaltfabrik i Hasselager i Aarhus og asfalthold, der på fast basis kører rundt i Aarhus-området. Dermed er vi i området i forvejen, når der skal løses asfaltopgaver i for eksempel Skejby, Tilst, Brabrand, Åbyhøj, Viby eller andre dele af Aarhus. 

Frem til år 2028 har Arkil Asfalt en kontrakt med Aarhus Kommune om at vedligeholde 511 km kommuneveje. Derfor kører vores medarbejdere fast rundt i hele Aarhus Kommunes område, og de kan hurtigt rykke ud til andre asfaltopgaver i det østjyske. Fra Randers i nord til Horsens i syd og Silkeborg i vest – vi kører rundt i hele Østjylland. 

For dig som kunde betyder det en hurtigere leverance til den rigtige pris. 

 

Vi hjælper med alle typer af asfaltopgaver

Arkil kan give førstehjælp til din asfaltbelægning, eller vi kan lægge en helt ny belægning for dig. 

Vi kan lappe hullerne på villavejen, lave en opkørselsrampe til din ejendom, lægge nyt slidlag på jeres private fællesvej eller asfaltere din boligforenings eller virksomheds nye parkeringsplads. Men først og fremmest kan vi hjælpe dig med at vurdere, hvilken løsning, der er den bedste i din situation. 

Her kan du læse mere om de typer asfaltopgaver, vi kan løse for dig. 

Læs mere

 

Du kan også kontakte os direkte for en snak om din konkrete asfaltopgave.

Kontakt os

En del af Arkil-koncernen

Arkil Asfalt er en del af Arkil koncernen, der er en landsdækkende entreprenørkoncern med lokale afdelinger i hele landet. Vi kan derfor også inddrage kollegaer fra vores andre afdelinger, hvis opgaven kræver mere end asfaltarbejde.

Måske skal der graves ud til en ny parkeringsplads, eller der skal etableres et underlag for en kommende cykelsti? Vi har kolleger, der er specialister i alle typer af anlægsarbejde, og vi kan derfor levere en samlet pakkeløsning til dig.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Kontakt os

Service fra start til slut

Vi tager hånd om din opgave lige fra første henvendelse til afleveringen af det færdige arbejde. 

Vi har mange års erfaring i at udføre asfaltarbejde for både private kunder, grundejerforeninger, erhvervskunder og offentlige virksomheder. Og vi ved, at god service er lige så vigtig som høj kvalitet og effektiv udførelse.

For os er den personlige dialog vigtig, når det handler om at udføre en asfaltopgave bedst muligt. Derfor kommer vi gerne ud til dig og kigger på opgavens omfang, så vi kan finde den bedste løsning og derefter give et godt, uforpligtende tilbud på at udføre asfaltarbejdet. 

Du kan læse mere om vores service fra start til slut herunder. 

Læs mere

Kontakt Arkil

Find din afdeling eller kontaktperson her.

Arkil Holding A/S | Søndergård Alle 4 | 6500 Vojens | +45 73 22 50 50 | arkil@arkil.dk