Vi sætter solidt aftryk på fremtidens store infrastrukturopgaver

Ud over de traditionelle asfalt- og anlægsopgaver udfører Arkil store, komplicerede infrastrukturopgaver med aktiviteter som brobygning, motorvejsarbejder, jernbanearbejder, tunnelering, samt udvidelse og renoveringer af havnearealer i hele Danmark.

Blandt vores store projekter for bygherrer som Vejdirektoratet, Banedanmark og Energinet.dk er statslige motorvejsprojekter, broprojekter, byggegruber og underjordiske anlæg, jernbaneopgaver, byggemodninger, vej- og kloakeringsopgaver samt kabel og forsyningsledninger.

Arkil har desuden specialiseret sig inden for en lang række faglige discipliner i anlægsområdet, herunder håndtering og behandling af jordforurening, grundvandshåndtering, stærkstrømskabler og el-infrastruktur foruden betonkonstruktioner til mange forskellige formål. Vi har stor erfaring med tunnelering, som er en effektiv og skånsom måde at klimasikre og etablere store regnvandsledninger på i store byområder med tæt bebyggelse.

Kontakt

Vi har afdelinger i hele Danmark, som du kan kontakte for flere informationer.

Gå til kontaktside

Facts

Arkil besidder en række specialer.

Herudover ud­fører Arkil en lang række komplekse storprojekter, både af national og til tider også af international karakter.

Infrastruktur

E45 Udvidelse af motorvej ved Hedensted

Arkil udfører udvidelse af motorvej E45 på 6,5 km lang strækning samt nyt tilslutningsanlæg ved afkørsel 59 Hedensted.

Læs hele casen

Projektperiode
2024-2025
Bygherre
Vejdirektoratet
Kontraktsum
368,3 mio. kr.

Infrastruktur

3 km ny omfartsvej

Læs hele casen

Kontakt Arkil

Find din afdeling eller kontaktperson her.

Arkil Holding A/S | Søndergård Alle 4 | 6500 Vojens | +45 73 22 50 50 | arkil@arkil.dk