Stürup driver vogmandsforretning i Esbjerg

Ønsker du konkurrencedygtige priser på levering af sand og grus i området omkring Esbjerg, er det os, du skal ringe til. Med egen, moderne vognpark, er vi rustet til at løse enhver opgave i området. Vi leverer både i små og store mængder til såvel private som industrielle bygherrer. Inden for kranarbejde er vi leveringsdygtige i både små 2-akslede samt store 4-akslede kranbiler til ethvert formål. Vores største kran er en 60 t/m, som kan løfte enheder på op til 12 tons vægt. De fleste af vores biler er udstyret med grab eller pallegaffel.

Transport af maskiner i Region Syddanmark

Arkil Stürup udfører desuden maskintransporter af enheder med vægt på op til 35 tons med maskintrailere eller blokvogne. Vores chauffører er specialiseret i transport af selvkørende maskiner som f.eks. landbrugs- og entreprenørmaskiner. Ved flytning af selvkørende maskiner med udgangspunkt eller aflæsningssted i Region Syddanmark, kører vi til faste lave priser afhængig af transportafstand og vægt på maskinen.

Kontakt

Kristian Styrup
Vognmand
kst@arkil.dk
Tlf. +45 26 88 78 02

Dennis B. Pedersen
Kørselsleder
dbp@arkil.dk
Tlf. +45 26 88 44 55

Gå til kontaktside

Udlejning

Vi udlejer både container og køreplader.

Container

Vi udlejer og tømmer containere både for private og erhverv.

  • Åbne ladcontainere på 3-14 m3. Kan leveres med skillevæg og kranbeslag.
  • Combicontainere og lukkede containere.
  • 20 fods materielcontainere.

Køreplader

Vi kommer gerne og lægger dem ud med kranbil, og tilbyder både kort- og langtidsleje. Vi har John Forlev depot og har derfor altid store mængder køreplader på lager klar til levering. Ring og få et tilbud.

Kontakt Arkil

Find din afdeling eller kontaktperson her.

Arkil Holding A/S | Søndergård Alle 4 | 6500 Vojens | +45 73 22 50 50 | arkil@arkil.dk