29. januar 2020

Vi udfører nyt råhusbyggeri ved Glostrup Sygehus

Vi skal stå i spidsen for et nyt og markant råhusbyggeri ved Glostrup Sygehus. Det er et helt nyt neurorehabiliteringscenter på Glostrup Sygehus, som skal opføres for Region Hovedstaden. 

Projektet, der bliver på fem etager ialt, skal udføres med opstart i marts 2020. Størrelsen sammenholdt med en kort tidsplan betyder, at den vil involvere medarbejdere fra flere af Arkils afdelinger og divisioner.

”Råhusentreprisen i Glostrup-projektet består af i alt fem hovedbygninger, hvoraf der er to små bygninger, et varmtvandsbassin med gymnastiksal samt tre større bygninger på fem etager. Herunder skal vi lave en in-situ støbt betonkælder,” forklarer divisionsdirektør Erik Berg Madsen om hovedtrækkene i projektet.

”Byggeriet består primært af elementbyggeri og in-situstøbt beton, som skal bæres af søjler, bjælker og dæk afsluttende med tagdækelementer efterstøbt med profileringsbeton.”

Hele projektet var udbudt i seks store entrepriser. Hoffman A/S vandt byggepladsentreprisen, Arkil A/S råhuset, Juul & Nielsen lukningsentreprisen, Jakon A/S apteringsentreprisen, Wicotec Kirkebjerg A/S installationsentreprisen og HedeDanmark vandt landskabsentreprisen.

 

 

Kontakt

Erik Berg Madsen 
Divisionsdirektør
 

FAKTA

Det nye Neurorehabiliteringshus i Glostrup samler højt specialiseret behandling og genoptræning af mennesker med skade på hjerne og rygmarv i Østdanmark. Byggeriet er på 25.000 kvm og indeholder 125 sengestuer, ambulatorier, træningsrum, multihal, træningsbassin, forskningsafsnit og avanceret rehabiliteringsteknologi.

Det nye Neurorehabiliteringshus er tegnet af totalrådgiver Aart Architechts og Nordic – Office of Architecture underrådgiverne Harde Larsen Rådgivende Ingeniører, Buro Happold samt Niras og Marianne Levinsen Landskab. Cowi skal varetage Byggeledelsen og fagtilsynet, og Rambøll er bygherrerådgiver på projektet.

 

Kontakt Arkil

Find din afdeling eller kontaktperson her.

Arkil Holding A/S | Søndergård Alle 4 | 6500 Vojens | +45 73 22 50 50 | arkil@arkil.dk