21. februar 2023

POB-smart løsning til vejrenovering


I ARKIL ASFALT HAR VI EN LØSNING, DER REPARERER VEJENE OG FORLÆNGER VEJENES LEVETID, UDEN AT LAVE ET STORT HUL I KOMMUNERNES PENGEKASSE.


Revner, huller og krakeleringer i vejene. Det kolde og våde vintervejr kan være hårdt ved vejene. Det er især, når temperaturerne skifter mellem frost og tøvejr, at belægningen udfordres.

Når regnvand trænger ned i belægningen, så udvider det sig, når der er frost om natten og det svinder ved tøvejr i dagtimerne. I ældre belægninger er bindemidlet bitumen med tiden hærdet/udtørret og bliver dermed sprød og mindre fleksibel. Og det betyder at stenene i belægningen falder fra hinanden, når de bliver ved at blive ”rokket” i frost og tøvejr. 


POB-smart løsning
I Arkil tilbyder vi partiel overfladebehandling (POB) som en hurtig, effektiv og økonomisk fordelagtig reparationsmetode til at afhjælpe spredte skader i vejen. Metoden anvender emulsion og gravitskærver, som forhindrer regnvandet i at få adgang til underlaget og derved bremser nedbrydningen.  

POB'en: 
- forsegler revner, krakeleringer og gamle udtørrede belægninger
- kan udføres på alle asfalt og OB belægninger
- udføres i felt på skaderne eller hvor der er behov
- udføres på stedet og uden at spærre vejen
- forlænger vejens levetid. 


Få et uforpligtende tilbud
Det kan være en god ide og investering at vedligeholde vejene løbende. Sidder du i en kommune med flere veje, som du gerne vil forlænge levetiden på, så kontakt afdelingschef Henrik Hougaard for en faglig snak og et uforpligtende tilbud. 

KONTAKT

HENRIK HOUGAARD
Afdelingschef
Arkil Asfalt specialbelægninger

TLF.: 29410890 
heh@arkil.dk

TILBUD

Få et udforpligtende tilbud på en POB-løsning til din vejrenovering. 

Læs mere her

Kontakt Arkil

Find din afdeling eller kontaktperson her.

Arkil Holding A/S | Søndergård Alle 4 | 6500 Vojens | +45 73 22 50 50 | arkil@arkil.dk