13. oktober 2023

Ny direktør i Arkil A/S

Arkil har gennem det seneste halve år været i gang med et generationsskifte i Arkil A/S, der omfatter Arkil-koncernens danske aktiviteter. Rekrutteringsprocessen til stillingen som administrerende direktør i Arkil A/S er nu vellykket gennemført, og vi er derfor glade for at kunne meddele, at vi har ansat Michael Hansen som ny administrerende direktør i Arkil A/S.

Michael Hansen, 51 år, har været ansat i NCC siden 2011 og har igennem årene bestridt flere direktørstillinger i NCC, senest som administrerende direktør i NCC Industry A/S, hvor han med et stærkt fokus på rentabilitet, kunder og medarbejdere har været med til at udvikle og styrke NCC Industry’s position på markedet. Michael er uddannet i økonomi og ledelse og har løbende suppleret sine kompetencer med lederuddannelser fra bl.a. INSEAD, SSE og IMD.

”Vi er glade for at kunne præsentere Michael Hansen som vores nye administrerende direktør i Arkil A/S. Michael kommer med en solid ledelsesmæssig, økonomisk og teknisk baggrund, og hans mangeårige erfaringer fra branchen, bl.a. fra asfalt- og råstofområdet, som er blandt én af Arkils kernekompetencer, vil få stor betydning for vores virksomhed. Med Michaels baggrund og erfaringer er vi overbeviste om, at Michael er den rette til at føre Arkil A/S ind i fremtiden,” udtaler Group COO Thomas Boe, bestyrelsesformand i Arkil A/S.

”Jeg er glad og beæret over tilliden. Jeg kender Arkil som en dynamisk og sund virksomhed med alsidige entreprenørfaglige kompetencer og med mange dygtige medarbejdere. Jeg ser meget frem til at starte i jobbet og bidrage til den spændende udvikling, som virksomheden er i,” udtaler Michael Hansen.

Michael Hansen tiltræder jobbet den 1. november 2023. Direktionen i Arkil A/S består herefter af administrerende direktør Michael Hansen, teknisk direktør Jan Schmidt og økonomidirektør Anders Blaavand.

 

KONTAKT

GITTE HOLM
Direktionsassistent

TLF.: 73 22 50 44 
GIH@arkil.dk

Kontakt Arkil

Find din afdeling eller kontaktperson her.

Arkil Holding A/S | Søndergård Alle 4 | 6500 Vojens | +45 73 22 50 50 | arkil@arkil.dk