16. september 2021

Lærlingedag 2021

Onsdag den 15. september var ikke bare en almindelig onsdag midt i årets niende måned. Det var dagen for årets Lærlingedag i Arkil. Og der var stor glæde at spore hos både Helle Juhl, HR-chef og Jan Schmidt, Teknisk direktør over, at der igen kunne afvikles Lærlingedag.  

”Det er en af årets bedste arbejdsdage”, fortæller Jan Schmidt med et glimt i øjet, og fortsætter ”Det er fantastisk at se og møde alle de unge mennesker og mærke, at de er stolte over deres arbejde. Samtidig kan vi også med lærlingedagen vise dem, at de er en del af en stor virksomhed."

Fra hele landet
Ca. 100 lærlinge, mentorer og uddannelsesansvarlige deltog. Lærlingene er i gang med at uddanne sig i forskellige erhvervsuddannelser, som anlægs- og bygningsstruktør, brolægger, vejasfaltør m.m. og kommer fra Arkils afdelinger i hele landet.

Deltagerne gæstede bl.a. to byggepladser, hvor Jannik B. Lund, afdelingschef for anlægsafdelingen i Odense kunne fremvise nogle af de mest toneangivende infrastrukturprojekter, der foregår i Odense lige nu – vores projekt i Vollsmose, hvor vi laver hovedparten af den nye infrastruktur og Thomas B. Thrigesgade, hvor Arkil skaber nye torve og byrum i et væld af smukke fliser og sten, og som vil præge området rundt om Odense Rådhus.

Sved på panden
Efter to inspirerende byggepladsbesøg stod der sjove aktiviteter på resten af dagens program. Der kom hurtigt sved på panden, og konkurrence instinktet satte hurtigt ind, da næsten samtlige deltagere kastede sig ud i lokumsræs, promille-hockey, wipe-out m.m. i aktivitetscenteret Wilt i Svendborg.

”Man er fyldt med energi ovenpå sådan en dag”, afslutter Jan Schmidt. 

KONTAKT

Helle Juhl
HR-chef

Tlf.: 24835142
hej@arkil.dk

Kontakt Arkil

Find din afdeling eller kontaktperson her.

Arkil Holding A/S | Søndergård Alle 4 | 6500 Vojens | +45 73 22 50 50 | arkil@arkil.dk