9. december 2022

Jubilæum: Jeg holder af hverdagen
Interessen for tal startede allerede som ung dreng, da Arne Madsen af og til var med sin far på job og så faderens chef sidde med de store bøger og regnemaskine. Sidenhen opdagede han, at flair for tal, regnskabsvæsen og en detaljeorienteret tilgang til arbejdet var hans helt store styrker.

”Jeg har utrolig nemt ved at huske talkombinationer, nummerplader og så er jeg god til at holde overblik i store talark,” fortæller Arne.    

Og inden Arne nåede at se sig om, er der gået 25 år med alt fra købsfakturaer, konteringer, investeringer i maskiner, ejendomme og virksomheder. Også med at arkil’ficere økonomistrukturer og kulturer i de tilkøbte virksomheder.


Gode kollegaer og stærke værdier
For Arne udgør arbejdet med tal ikke arbejdsglæden alene. De grundlæggende værdier, som Arkil er bygget på, er også en central årsag til, at han nu kan fejre sit 25-års jubilæum.

”Det er vigtigt for mig, at jeg kan identificere mig i værdierne. Jeg arbejder helt inde i motorrummet, og særligt her betyder ordentlighed og ansvarlighed bare så meget,” siger Arne og fortsætter:

”Vi hjælper hinanden og støtter hinanden, når der er brug for det. Det ligger også naturligt for mig i vores værdier.”

Stærke værdier, man kan spejle sig i, er vigtige, men det er gode kollegaer så sandelig også.

”Mine kollegaer betyder meget for mig i min hverdag. Jeg kan godt lide den gode, afslappede og humoristiske tone. At man kan joke med hinanden, og også stikke lidt til hinanden, og det kan vi oppe hos os,” fortæller Arne.Milepæle hver tiende år
Arbejdslivet har indtil nu budt på flere milepæle, blandt andet da Arkil blev afnoteret fra Børsen, og hver gang økonomisystemet fornyes.

”Alle de gange, vi har konverteret økonomisystem, har været milepæle. I runde tal er det hver 10. år. Det har både trukket tænder ud, fordi vi skal teste det nye system og samtidig udføre vores daglige arbejde i det gamle system. Men jo mere vi tester, jo bedre et arbejdsredskab får vi også og med færre justeringer efterfølgende,” siger Arne.


Jeg holder af hverdagen
Midt i samtalen vender han igen tilbage til spørgsmålet om, hvorfor han egentlig er blevet ”hængende” så længe i virksomheden.

”Det er fordi, jeg holder af hverdagen ligesom Dan Turell og Halfdan E. Både hverdagen i mit private liv og den her i Arkil. Jeg har det rigtig godt her, og jeg har altid arbejdet med det, jeg ville.”

Og når man har det sådan, ja så er hverdagen jo heller ikke så ringe endda.


Arne fejrede hans store milepæl med det store morgenbord med kollegaer fra bogholderi og økonomi samt resten af hovedkontoret, hvor Arnes hustru Helga, og to sønner Jesper og Martin også deltog i festlighederne. 

Kontakt Arkil

Find din afdeling eller kontaktperson her.

Arkil Holding A/S | Søndergård Alle 4 | 6500 Vojens | +45 73 22 50 50 | arkil@arkil.dk