Diversitet i Arkil

På denne side kan i møde en af række vores kollegaer og høre, hvorfor de har valgt Arkil - og hvorfor Arkil har valgt dem.

“Vi har brug for alle de hænder, vi kan få og vi arbejder målrettet for at tiltrække kvalificeret arbejdskraft både inden- og udenfor landets grænser. Det er simpelthen en forudsætning for, at vi kan udvikle os. Arkil er en rummelig arbejdsplads med stærke kerneværdier, så det er kun naturligt, at vi fokuserer på at inkludere alle, der kan og vil.”
 - Jørgen Søndergaard, Adm. direktør, Arkil A/S

Fra Syrien til Sønderjylland

I 2015 måtte Sherwan Baker forlade sin kone og sin dengang kun étårige datter i et krigsramt Syrien i sin jagt på en bedre fremtid for sin familie.

Jobbet i Arkil kom som sendt fra himlen - og Sherwan har også vist sig at være lidt af en gave for Arkil.
 

Læs Sherwans historie

JAGTEN PÅ NOGET NYT

21-årige Pawel fra Polen slog til, da han fik muligheden for at komme til Danmark og arbejde. Han havde et halvt års beton-erfaring med sig i bagagen, da han kom til Arkil igennem Adecco. Her fortæller han om sine indtryk, drømme og erfaringer.
 

Læs Pawels historie

DRØMMENE TOG HAM TIL DANMARK

En kontakt i Danmark og en solid håndsrækning fra en entrepriseleder i Arkil blev Simone Lorenzinis billet til Danmark – og ifølge ham selv til et bedre liv. For det er næsten umuligt at klare sig som selvstændig entreprenør Italien.
 

Læs Simones historie

Kontakt Arkil

Find din afdeling eller kontaktperson her.

Arkil Holding A/S | Søndergård Alle 4 | 6500 Vojens | +45 73 22 50 50 | arkil@arkil.dk