9. april 2019

Arkil tager på Danmarks største job- og karrieremesse

Arkil deltager igen i DSE Messen 2019 ved DTU Lyngby den 10. og 11. april, hvor det forventes, at ca. 10.000 studerende og færdiguddannede ingeniører og konstruktører deltager. Arkils deltagelse er et naturligt led i indsatsen på at tiltrække højtuddannet arbejdskraft til virksomheden.

DSE (De Studerendes Erhvervskontakt) afholder hvert år job- og karrieremesse ved DTU Lyngby. Messen forløber over to dage og er en unik mulighed for at skabe kontakter og gå i dialog med studerende og færdiguddannede om projektsamarbejder, praktikpladser, studenterjobs og ikke mindst reelle jobmuligheder. Mange kommuner, private- og statslige virksomheder er repræsenteret på messen i håb om at tiltrække spændende kandidater, og det er Arkil selvfølgelig også.

”Vi glæder os til at tale med de studerende og give dem et indblik i virksomheden, hvilke opgaver, projekter og muligheder vi har i Arkil, og fortælle de studerende, hvorfor de bør kigge efter entreprenørbranchen, når de skal ud i praktik eller nærmer sig afslutningen på deres uddannelse,” siger Helle Juhl, HR-chef.


Mød Josephine på messen
I øjeblikket er Josephine Mercedes Engelund Nielsen i praktik hos Arkil anlæg Aarhus. Josephine læser til dagligt til bygningsingeniør med speciale i infrastruktur. De studerende vil bl.a. møde Josephine, som kan fortælle om hendes praktikforløb, hvilke arbejdsopgaver og ansvarsroller hun har. Josephine har fået lov til at udforske, hvad det vil sige at være entreprenør fra flere aspekter, og har sammen med afdelingen været med til at forme sit praktikforløb i forhold til ansvar og opgaver.

”Jeg valgte at blive praktikant i Arkil, fordi jeg ikke mener, at man kan blive en dygtig ingeniør, hvis man ikke ved, hvordan det man projekterer, skal udføres. Den perfekte løsning på tegnebrættet er ligegyldig, hvis den ikke kan føres ud i virkeligheden,” udtaler Josephine Mercedes Engelund Nielsen, ingeniørpraktikant.


Seks praktikpladser i efteråret 2019
Med i tasken til DSE-messen har Arkil seks konkrete praktikstillinger med. Praktikpladserne er indenfor fagområderne Anlæg, Bro & Beton og Fundering, og er situeret i København, Næstved, Nørresundby, Kolding, Middelfart og Randers.
Alle praktikpladser er med start i efteråret 2019.


Se de 6 praktikpladser

KONTAKT 

Helle Juhl
HR-chef

hej@arkil.dk
2483 5142

 

DSE messe 2019
  
Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelunds Vej 1, 101
2800 Kgs. Lyngby

Mød os den 10. og 11. april på stand nr. 326

Kontakt Arkil

Find din afdeling eller kontaktperson her.

Arkil Holding A/S | Søndergård Alle 4 | 6500 Vojens | +45 73 22 50 50 | arkil@arkil.dk