17. januar 2018

Arkil sponserer struktører og brolæggere ved DM i Skills 2018


Vinderne af DM i Skills 2017.

Lige som tidligere år er Arkil også i år sponsor for anlægsstruktører og brolæggerne ved Danmarksmesterskaberne for erhvervsuddannelser, DM i Skills, der bliver afholdt 18. – 20. januar i MCH i Herning.

Udover at Danmarksmesterskabet sætter ekstra fokus på erhvervsuddannelser inden for blandt andet bygge- og anlægsbranchen, ønsker både vi og branchen som helhed at sætte fokus på de mange gode muligheder, der er for at få praktikpladser inden for faget – og ikke mindst de gode jobmuligheder, der er efterfølgende i anlægsbranchen.

”I år har vi opslået 17 nye praktikpladser i Arkil. Samtidig har vi en aktiv uddannelsespolitik i virksomheden, og siden 2010 har hver lærling haft en mentor, som kan hjælpe, hvis der er problemer. Anlægsstruktørerne laver grundlaget for de store byggerier, så det er en rigtig spændende branche at komme ind i,” fortæller lærlingeansvarlig i Arkil, Lars Eriksen i en pressemeddelelse fra Dansk Byggeri.

Du kan læse mere på Dansk Byggeris hjemmeside.

En række erhvervsskoler i hele landet har konkurreret om de i alt tolv pladser – fordelt på seks anlægsstruktørelever og seks bygningsstruktørelever - der skal kæmpe om DM-titlen. En vinder i hver region og hvert fag er gået videre til DM i Skills.

I alt er 61 forskellige fag tilmeldt, 42 konkurrencefag og 19 demonstrationsfag.

DM i Skills slutter lørdag den 20. januar, hvor årets Danmarksmestre kåres og præmierne overrækkes af statsminister Lars Løkke Rasmussen.

Der er gratis adgang for alle.

Læs mere her

Kontakt Arkil

Find din afdeling eller kontaktperson her.

Arkil Holding A/S | Søndergård Alle 4 | 6500 Vojens | +45 73 22 50 50 | arkil@arkil.dk