20. april 2018

Arkil skyder tre fjernvarmeprojekter i gang i Aarhus

AffaldVarme Aarhus fra Aarhus Kommune har indgået en flerårig rammeaftale med fem entreprenører – herunder Arkil – til at byde på en række større fjernvarmeopgaver primært i Aarhus by og nærmeste omegn.

I løbet af marts lykkedes det Arkil at vinde tre ud af fire udbudte opgaver i rammeaftalen - en opgave i henholdsvis Viby, i Højbjerg samt en større hovedledningsforlængelse på Silkeborgvej. Der er tale om traditionelle renoveringsopgaver af hovedledninger og stikledninger i villaområderne ved Jægerstien, Egernvej, Blommevej og Irisvej. Den tredje opgave er en hovedledningsforlængelse ved Silkeborgvej, hvor Arkil også skal ændre forsyningen ved pumpestationen.

”Rammeaftalen betyder, at vi løbende kan byde på de opgaver, der passer til os, og hvor vi har mandskab og maskiner ledigt. Samtidig ser vi rammeaftalen som en mulighed for at opbygge nogle gode relationer til AffaldVarme Aarhus, som kan gavne os fremover,” siger afdelingschef Tomas Mørk.

Projekterne er vundet på baggrund af den rammeaftale, som Arkil indgik med AffaldVarme Aarhus i februar måned. Rammeaftalen fungerer således, at fem entreprenører har mulighed for at afgive pris på de miniudbud fra AffaldVarme Aarhus, som har en forventet anlægssum over to millioner kroner på jordentreprisen.

Ny projektchef skal styrke fjernvarmesatsning
I forbindelse med Arkils satsning på fjernvarmeområdet er Palle Lumby ansat som projektchef med tilknytning til Aarhuskontoret.

Palle er 58 år, har mere end 25 års erfaring indenfor forsyningsbranchen og har de seneste tre år været ansat ved Danjord som afdelingsleder indenfor forsyning. Han har en lang karriere bag sig i forsyningsbranchen, hovedsageligt fjernvarme, drikkevand og kabelarbejder, og har et stort netværk indenfor branchen.

I alt kommer fjernvarmeopgaver for 40-50 millioner kroner om året i miniudbud hos AffaldVarme Aarhus.

Kontakt Arkil

Find din afdeling eller kontaktperson her.

Arkil Holding A/S | Søndergård Alle 4 | 6500 Vojens | +45 73 22 50 50 | arkil@arkil.dk