3. juli 2020

Arkil overtager NCC´s vejservice-aktiviteter i Danmark

Arkil har indgået aftale med NCC om at overtage NCC´s vejservice-aktiviteter i Danmark. Aftalen giver Arkil et endnu bedre grundlag for at kunne levere konkurrencedygtig drift og vedligehold af veje og grønne områder i hele Danmark.
 
Arkil A/S har i dag indgået aftale med NCC-koncernen om at købe NCC´s vejservice-aktiviteter i Danmark i form af aktierne i selskabet NCC Road Services A/S. Aftalen tilfører både traditionelle vejservicekompetencer og mere specialiserede ydelser inden for fejning, afvanding og ukrudtsbekæmpelse, så Arkil i fremtiden kan levere flere konkurrencedygtige ydelser til et større antal kunder.

Jørgen Søndergaard, Adm. direktør i Arkil A/S, udtaler:
Vi ser frem til at byde de ca. 200 ansatte i NCC Road Services A/S velkommen som en del af familien i Arkil-koncernen. Vi kender NCC som en veldrevet og kompetent virksomhed med dygtige medarbejdere, og vi ser meget frem til at kunne udvide dette forretningsområde ved at kombinere den bedste viden fra vores egen og NCC´s organisation. Vi får med aftalen et bredere fundament at stå på og kan på den måde tilbyde vores kunder en endnu større vifte af specialer.

Transaktionen går nu i en sædvanlig anmeldelsesproces hos konkurrencemyndighederne, og de to virksomheder vil, indtil dette er afsluttet, fortsætte som hidtil med hver deres separate organisation og branding. Der vil for kunderne ikke være nogen forskel, da de fortsat vil blive mødt med kendte ansigter.

Henvendelser vedrørende denne meddelelse kan rettes til Jørgen Søndergaard på tlf. 73225050.

Med venlig hilsen
ARKIL A/S

Jørgen Søndergaard
Administrerende direktør
Kontakt Arkil

Find din afdeling eller kontaktperson her.

Arkil Holding A/S | Søndergård Alle 4 | 6500 Vojens | +45 73 22 50 50 | arkil@arkil.dk