DENSIPHALT bruges som ny slidstærk, syreresistent belægning

Gulvet hos Ragn-Sells’ 600 m2 store lagerhal i Holsted har fået ny slidstærk og syreresistent belægning ved brug af Densiphalt.

Facts

Projektperiode
2022
Bygherre
Ragn-Sells
Kontraktsum

Densiphalt klarer hårdt slid

Ragn-Sells bruger lagerhallen til opbevaring og neddeling af syreholdigt madaffald til produktion af biogas. I den forbindelse ledte de efter en ny belægning, der både kan klare det hårde slid, der sker hver dag, når lastbiler slider og skraber gulvet, men også en belægning, der kan modstå en del syre.

I samarbejde bygherre udførte Arkil i efteråret 2022 en specialbelægningsopgave, hvor man fandt frem til den optimale løsning.

Densiphalt blev løsningen. Et materiale, der både besidder virkelig god slidstyrke, men også modstandsdygtighed over for syre.

 

 

 

TIDSBESPARENDE

En anden fordel ved Densiphalt-løsningen er, at arbejdet kan gøres hurtigt: På kun fire dage kan Arkil Specialbelægning fræse den gamle belægning af, udlægge drænasfalt og endelig ”slemme” Densiphalten ud. På tredje- og fjerdedagen hærder belægningen, som kan tages i brug efterfølgende. Det var for bygherre afgørende.

Densiphalt anvendes normalt som belægning på arealer med tung trafik fra store køretøjer – busser, lastbiler eller fly standpladser – hvor der er stort slid med tunge køretøjer.

TIL RENOVERING AF BETONGULVE

Men metoden kan også bruges til renovering af nedslidte betongulve, hvor Arkil hurtigt og effektivt kan fræse et par centimeter beton af og herefter lægge et nyt, men slidstærkt lag Densiphalt ovenpå. På den måde vil det slidte betongulv få nyt liv og tilmed stå stærkere.

Densiphalt-metoden kan desuden tilpasses i flere forskellige farver og udtryk efter behov.

Kontakt Arkil

Find din afdeling eller kontaktperson her.

Arkil Holding A/S | Søndergård Alle 4 | 6500 Vojens | +45 73 22 50 50 | arkil@arkil.dk