Omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade

Vi udfører stort byrumsprojekt ved Albani Torv, der blandt andet omfatter kloakering og belægningsarbejde i forbindelse med nedlæggelsen af Thomas B. Thriges Vej. Projektet løber over tre år.

 

Facts

Projektperiode
2018-2021
Bygherre
Odense Kommune
Kontraktsum
43 mio. kroner

Stort belægningsarbejde ved Albani Torv

Odense midtby er i disse år ved at ændre udseende markant. Den omstridte Thomas B. Thriges Vej, der siden 60’erne har skåret Odense over i to halvdele, er blevet nedlagt, og et storstilet anlægsprojekt har været i gang de seneste fire år.

Nu er turen kommet til anlæggelsen og færdiggørelsen af selve byrummet, og vi er blevet tildelt opgaven med at udføre belægnings- og byrumsarbejdet i den sydligste del af Thomas B. Thriges Vej ved Albani Torv og området, der hedder ruinen.

Æstetisk byrumsprojekt

Udover fornyelse af kloakeringen, følger et omfattende belægningsarbejde, som sammen med nye bænke, springvand og andet byrumsinterieur skal ende med at fuldende nedlæggelsen af Thomas B. Thriges Vej og redefinere Odenses bymidte.

Gigantisk stenpuslespil forskønner Odense bymidte

Belægningsarbejdet er et omfattende puslespil, hvor både mosaikbelægning, granitbelægning med 28 forskellige formater af granitsten, klinker og mosaikker skal danne et spændende og æstetisk smukt, sammenhængende look. 

Sammen med nye bænke, 47 træer, springvand og andet byrumsinteriør skal det ende med at redefinere Odenses bymidte.

Kontakt Arkil

Find din afdeling eller kontaktperson her.

Arkil Holding A/S | Søndergård Alle 4 | 6500 Vojens | +45 73 22 50 50 | arkil@arkil.dk