2. september 2020

Uddannelsesminister overrækker Arkils HædersprisDet bliver uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen, som kommer til at stå for overrækkelsen af Arkils Hæderspris på konferencen Byggeriets Diversitetsdag, torsdag d. 17. september.

Arkils Hæderspris blev indstiftet i foråret 2019 med det formål at skabe fokus på kvinder i bygge- og anlægsbranchen – og ikke mindst på den opgave, branchen har i forhold til at få højnet andelen af kvinder i faget. Arkil er også en af de fire virksomheder, der står bag Byggeriets Diversitetsdag.

"Det glæder os utroligt meget, at ministeren vil deltage på Byggeriets Diversitetsdag og stå for overrækkelsen af Arkils Hæderspris.
Det understreger, at vores dagsorden i forhold til at skabe en større diversitet, ikke mindst gennem en bedre kønsbalance, i byggebranchen deles af landets beslutningstagere. Samtidig er uddannelse helt centralt. Vi skal netop have flere unge kvinder til at vælge byggeriets uddannelser til for at lykkes med opgaven," siger Jesper Arkil, administrerende direktør i Arkil Holding A/S.


Er diversitet kommet for at blive? og kan piger blive arbejdsmænd? 
Det er blandt andet nogle af overskrifterne på indlæggene på Byggeriets Diversitetsdag.  

Konferencen vil ud over uddannelsesministeren byde på et skarpt program med erfarne og kompetente oplægsholdere og paneldeltagere. Hovedtaler på konferencen er direktør for Tænketanken EUROPA, Lykke Friis, der tidligere blandt andet har været minister for ligestilling.

Moderator på konferencen er diversitetsstrateg Marie Valenting Beck, der er uddannet cand.soc. i politisk kommunikation og ledelse fra Copenhagen Business School og i dag rådgiver virksomheder og organisationer i at skabe diversitet på arbejdspladsen.

Find det fulde program for Byggeriets Diversitetsdag på byg-dag.dk


Live-streaming fra konferencen
Grundet corona-situationen er der i år desværre ikke fri tilmelding til konferencen, men konferencedagen vil blive livestreamet på byg-dag.dk, og hvor man også kan finde yderligere inspiration og mere information om baggrunden for konferencen.


​OPDATERET:
KONFERENCEN BYGGERIETS DIVERSITETSDAG ER UDSAT TIL 2021 PGA CORONA RESTRIKTIONER.

​OPDATERET:
KONFERENCEN BYGGERIETS DIVERSITETSDAG ER UDSAT TIL 2021 PGA CORONA RESTRIKTIONER.

KONTAKT

Vibeke Lund Arkil
Sekretariatet for Byggeriets Diversitetsdag

23248882
info@byg-dag.dk

Kontakt Arkil

Find din afdeling eller kontaktperson her.

Arkil Holding A/S | Søndergård Alle 4 | 6500 Vojens | +45 73 22 50 50 | arkil@arkil.dk