Menzi Muck / Edderkop

Den multifleksible maskine Menzi Muck – eller edderkoppen kan bruges til et væld af beskærings- og plejeopgaver i både almindelige rabatter samt i vanskeligt og vådt terræn.

Multifleksibel i alle former for terræn

Den edderkoplignende Menzi Muck har et avanceret hydrauliksystem, der gør, at den også kan operere på meget skrå hældninger, og kan bruges til alt lige fra træfældning til knusning og rydning af grene og buskads.

Derudover kan alle fire hjul indstilles i alle mulige positioner og dermed arbejde på både stejle skråninger, i meget blød jord, i vand og moseområde eller i andet svært fremkommeligt terræn.

På stejle skråninger har maskinen en kæmpe fordel fordi den kan skyde benene ud i forskellige længder og retninger. Monteret med en knuser kan den foretage oprydning i bevoksningen.

MOBIL OG LET AT TRANSPORTERE

Menzi Muck er godkendt til at arbejde i to meter dybt vand og i særlige følsomme miljøområder, da den udelukkende kører på bio-olie. Den er CE-godkendt og må køre på vejene.

Menzi Muck kan betjenes af én mand og kan let transporteres fra opgave til opgave. 

Den langbenede Menzi Muck – også kaldet edderkoppen - supplerer Arkils øvrige ydelser inden for grøn pleje, hvor blandt andet fældning og knusning er centrale opgaver.

VEJSERVICE

Ivan Fabricius
Entrepriseleder

Tlf. 40 99 28 21
ivf@arkil.dk

Kontakt Arkil

Find din afdeling eller kontaktperson her.

Arkil Holding A/S | Søndergård Alle 4 | 6500 Vojens | +45 73 22 50 50 | arkil@arkil.dk