11. marts 2016

Asfalt fik arbejdsmiljøprisÅrets Arbejdsmiljøpris i Asfaltindustrien gik i år til Arkil Asfalt. Prisen uddeles hvert år til den virksomhed, der har færrest arbejdsulykker, og som samtidig har øget fokus på nærved ulykker og lærer af dem.

"Både når det gælder fravær i forbindelse med arbejdsulykker, antallet af ulykker og i forbindelse med underretning af nærved ulykker, er der styr på det hos jer," lød det fra Trine Leth Kølby, der sidder i Asfaltindustriens sekretariat og tager sig af miljø, arbejdsmiljø og uddannelsesområdet.

For at vinde pokalen må man klare sig godt både i den årlige ulykkesstatistik og i efterårets kampagne, hvor udvalgte hold får besøg til en dialog om nærved ulykker, og hvordan vi kan lære af dem. Ulykkesstatistikken vægter højest.

Arkil Asfalt havde én ulykke i 2015, og det gav en ulykkesfrekvens på 3,6 i 2015. Asfaltbranchen lå samlet set på 12,5 i 2015, hvilket er over målet, som er 10. Ulykkesfraværsfrekvensen hos Arkil asfalt er 0,03 - og her målet 1. Både 3,6 og 0,03 er rekord i Asfaltindustriens ulykkesstatistik.

Nyhedsarkiv

Se alle nyheder

Kontakt Arkil

Find din afdeling eller kontaktperson her.

Arkil Holding A/S | Søndergård Alle 4 | 6500 Vojens | +45 73 22 50 50 | arkil@arkil.dk