9. november 2017

Arkil rykker ind i Aarhus

 

Store investeringer i infrastruktur, forsyning og byggeri får Arkil til at åbne et nyt kontor med omkring 150 ansatte i Aarhus.


Aarhus oplever i disse år et regulært byggeboom. Det tager Arkil nu konsekvensen af ved at etablere sig i byen. I første omgang åbner koncernen, der er blandt landets største entreprenørvirksomheder, en anlægsafdeling i Lystrup med godt 70 ansatte. Det sker i starten af 2018.

Senere støder flere koncernafdelinger til, så der ved udgangen af 2018 vil være omkring 150 Arkil-medarbejdere med tilknytning til Aarhus-kontoret.

– Vi er allerede involveret i mange projekter i byen og oplandskommunerne, men vi er overbeviste om, at der er mere at komme efter med de kompetencer og samarbejdsformer, vi kan tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere, siger Tomas Mørk, som bliver chef for den nye anlægsafdeling.

Han ser især store muligheder for at få nye opgaver for kommunen, forsyningsselskaber og boligforeninger, og Arkil er også klar til at gå ind i samarbejder med andre om erhvervs- og boligbyggerier.

– Vi kan løse stort set alle typer opgaver. Både store og små, og uanset om det er enkeltstående opgaver eller som led i flerårige aftaler. Vi har også den fordel, at vi kan trække på andre specialkompetencer i virksomheden og tilbyde samlede løsninger, der omfatter eksempelvis fundering, byggegruber og råhuse, siger Tomas Mørk.

Arkils indtog i Aarhus er samtidig en naturlig følge af virksomhedens ambition om at være en stærk, lokal entreprenør – også når det gælder Aarhus, Djursland og byens øvrige opland.

– Vi er en landsdækkende virksomhed, og det er en del af vores DNA at være så tæt på vores kunder og samarbejdspartnere som muligt. Det giver os bedre mulighed for at forstå deres behov og hjælpe dem bedst muligt, siger afdelingschef Tomas Mørk.

I Arkil forventer man at skulle ansætte flere nye medarbejdere i Aarhus i de kommende år. I første omgang vil medarbejderstaben dog bestå af ansatte, som flyttes fra Arkil i Randers.

– Men vi drosler på ingen måde ned i Randersområdet. Tværtimod. Her får vi nu en afdeling med fuld fokus på Randers, Favrskov, Djursland og Mariager Fjord, og vi har en klar forventning om, at vi også her skal ud at ansætte en hel del flere medarbejdere i de kommende år, siger afdelingschef Tomas Mørk.

 

Download pressemeddelelse som PDF

 

Fakta: Arkil-projekter i Aarhus

Arkils aarhusianske cv tæller allerede en lang række kloak- og fjernvarmeprojekter, renoveringsopgaver og flere større og mindre vej- og trafikanlæg.
 
Blandt de seneste projekter er:
 
  • Letbanen: flere etaper (forberedende anlægsarbejde)
  • Biomassekraftvarmeværk i Lisbjerg: Byggemodning og ny kedelbygning 
  • Aarhus Ø: Etablering af Bernhard Jensens Boulevard
  • Gellerup: Ny 65.000 kvm. stor bypark (miljø/udearealer)
  • Aarhus Havn: Belægning og etablering af vejen til færgeterminal
Herudover er Arkil også en del af et seksårigt partnerringsamarbejde med Aarhus Vand

Kontaktpersoner:

Afdelingschef Tomas Mørk
29 36 58 27 / tsm@arkil.dk

Kommunikationschef Lars Blunck
25 19 51 90 / lsb@arkil.dk

Kontakt Arkil

Find din afdeling eller kontaktperson her.

Arkil Holding A/S | Søndergård Alle 4 | 6500 Vojens | +45 73 22 50 50 | arkil@arkil.dk