5. februar 2020

Nye 'In-house'-kompetencer sikrer strømlinede processer

Nyansættelser og opkvalificeringer sikrer strømlinede processer i Arkil

Det er helt almindeligt at hyre eksterne folk ind på byggeprojekter. Men det kan være en fordel at have kompetencerne 'in-house'. Det har de for nyligt erfaret i vores afdelingen i Aarhus, hvor de nu har hele tre svejsere ansat.

“Vi startede med at ansætte én og sidenhen har vi oplært to mere," fortæller formand Rasmus Kofoed og fortsætter:

"Vi oplever en mere strømlinet proces, jo færre koordineringsled vi har. Hvis vi fx har hyret en svejser ind til om torsdagen, men egentlig godt kan komme igang med svejsningen allerede tirsdag, jamen så er det ikke noget problem, for svejserne er allerede til stede på projektet."

De tre svejsere er da også fuldt beskæftiget. Siden deres ansættelse har de lavet svejsearbejde på en lang række projekter i bl.a. Aarhus, Odder, Silkeborg og Skanderborg. Og fordelene ved at havde folk med svejsekompetencer på pladsen mærkes tydeligt - så tydeligt, at en fjerde mand nu også skal uddannes til svejser i afdelingen.

“Det er vigtigt, at vi kan tilbyde efteruddannelse og opkvalificering, hvis vi vil holde på vores dygtige medarbejdere. De trænger løbende til nye udfordringer, og det giver vi dem gerne. Det er en ren win-win," fortæller Rasmus Kofoed.

 

Junttan-mekaniker Finn Nørhave.

Eftertragtet specialist ansat

Også vores funderingsdivision er blevet opgraderet med den nylige ansættelse af Junttan-mekaniker Finn Nørhave, som blandt andet står for vedligeholdelse af afdelingens rammemaskiner.

“Finn har i rigtig mange år været 'the go-to-guy', når det handler om Junttan-maskiner. Han er simpelthen den, man ringer til fra alle steder i Danmark og sågar i nabolandene, hvis man har brug for hjælp. Så det er et kæmpe scoop, at vi har fået ham ansat hos os", fortæller afdelingschef Mads D. Raunskov.

Siden sin start i januar har Finn Nørhave haft nok at se til. Når han ikke arbejder på Arkils egne maskiner, assisterer han stadigvæk rundt omkring i Danmark og i nabolandene. 

“Man er velkommen til at kontakte funderingsdivisionen i Middelfart, hvis man har brug for Finns kompetencer," siger Mads D. Raunskov.

Kontakt

Vedr. svejsere:
Rasmus Kofoed
 
 

Kontakt

Vedr. Junttan-mekaniker:
Mads D. Raunskov

Tlf. 21662448
mdr@arkil.dk
Kontakt Arkil

Find din afdeling eller kontaktperson her.

Arkil Holding A/S | Søndergård Alle 4 | 6500 Vojens | +45 73 22 50 50 | arkil@arkil.dk