8. maj 2019

Arkil vinder CSR-pris

Tirsdag aften modtog Arkil A/S Drop-In Prisen 2019 af Aalborg Kommune.

Det var med megen stolthed, at Arkil A/S tirsdag aften tog i mod Drop-In Prisen 2019, som blev uddelt ved Aalborg Håndværkerforenings årlige legatuddeling i Byrådssalen i Aalborg.

Prisen uddeles en gang årligt til en virksomhed, der har ydet en særlig indsats og påtaget sig et socialt ansvar for at hjælpe mennesker, der har svært ved at finde fodfæste på arbejdsmarkedet til en aktiv tilværelse med job.

"Vi er meget glade for den her pris. Aalborg Kommune er en god og vigtig samarbejdspartner for os, så naturligvis vil vi gerne hjælpe dem med deres målsætning om, at få både de ressourcestærke og dem, der har brug for en ekstra hånd, ind på arbejdsmarkedet," siger Rene Hald, afdelingschef i Arkil i Aalborg.

"Arkil er en virksomhed med mange muligheder, uanset hvilke kompetencer, man måtte have. Så både ufaglærte og folk med uddannelse kan få kompetencegivende og meningsfyldte opgaver hos os," forklarer han.

Det var Virksomhedscentret i Aalborg, der indstillede Arkil A/S til prisen:

Arkil har i det forgangne år taget rigtig godt imod både unge og ældre. De har ansat arbejdskraft både fra øverste og nederste hylde, skrev de blandt andet i deres begrundelse.

Prisen blev overrakt af Rådmand for Aalborg Kommunes Familie- & Beskæftigelsesforvaltning, Mai-Britt Iversen. Her kan du læse hele rådmandens tale fra prisoverrækkelsen. 

 

vores Facebookside kan du høre rådmanden forklare, hvorfor netop Arkil fortjener prisen i år.

Kontakt Arkil

Find din afdeling eller kontaktperson her.

Arkil Holding A/S | Søndergård Alle 4 | 6500 Vojens | +45 73 22 50 50 | arkil@arkil.dk